Start Nieuw dansjaar!

Ja, het is bijna zover! Op woensdag 16 september vliegen alle ‘Nelekes’ er terug in voor een nieuw spetterend dansjaar. Het is wel al duidelijk dat dit een speciaal jaar wordt. En na alle annulaties van het vorige jaar, staan we te springen om er opnieuw in te vliegen!


Er zijn een aantal wijzigingen gebeurd in ons team. We hebben afscheid genomen van Natasja de Block/Heymans en Phaedra Waeyaert als choreografen. We danken hen voor de vele jaren inzet bij Dansgroep Nele en wensen hen nog veel succes toe in hun verdere toekomst. Er staan ondertussen nieuwe choreografen klaar om er samen met Dansgroep Nele in te vliegen dit jaar. Meer info is te vinden op de pagina ‘Choreografen’.

Ook het bestuur heeft zijn uitbreiding gekregen. Benieuwd wie deze nieuwe leden zijn? Kijk dan zeker op de pagina ‘Bestuur’!


Alle nieuwe info voor dit nieuwe dansjaar staat online. Ben je nieuw of was je reeds lid en sta je te popelen om te starten? Bekijk dan zeker alle informatie via onderstaand knoppen of ontdek onze volledige website en laat het aftellen maar beginnen!


Hier vind je alle info rond het lessenrooster, lidgelden en locaties

We hebben 7 fantastische choreografen die klaar staan om je te leren kennen

Benieuwd wie de nieuwe leden van de Raad van bestuur zijn? Kijk dan zeker op deze pagina!

Benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk dan zeker de jaarkalender en hou onze berichten in het oog!

Bij ieder nieuw dansjaar horen ook nieuwe afspraken. Neem deze afspraken zeker nog eens door om op die manier een goede en continue werking van Dansgroep Nele te waarborgen