Sneukeltocht Grembergen 19 aug 2018

Jaarlijks wordt in Grembergen de ‘Sneukeltocht’ georganiseerd. Dit is een wandeltocht ten voordele van AZ Sint-Blasius die met de opbrengst diverse verwen activiteiten organiseert voor mensen met kanker. Onderweg zijn er de nodige stopplaatsen en animatie. Meer info vinden jullie op www.sneukeltochtgrembergen.be

Met Dansgroep Nele willen we meewerken aan dit initiatief en zorgen we dit jaar voor de nodige dansanimatie op een van de stopplaatsen. Hieronder vinden jullie de praktische informatie in verband met dit optreden:

Voor wie: Groepen 3A tem 10+

Wanneer: Zondag 19/08/2018, samenkomst om 13u30 en einde rond 17u00

Waar: Dit wordt nog meegedeeld

Tussen de optredens door voorzien we zelf de nodige sneukelt en na het optreden trakteren we iedere danser op een drankje.