Bloemencorso Blankenberge 26 aug 2018

Blankenberge sluit het zomerseizoen traditiegetrouw af met de bloemenstoet. Het is een van de prominente evenementen die Blankenberge elk jaar aan haar toeristen aanbiedt. Dit is een stoet met een jarenlange traditie en met een bekendheid tot ver over de landsgrenzen heen. Naast de vele praalwagens fleuren muziekkorpsen, showorkesten en dansgroepen de stoet op. ook Dansgroep Nee is weer van de partij. Thema dit jaar: Corso@the movies.

Praktische info

Repetities:

Donderdag 09/08-16/08-23/08 telkens van 19u00 tot 21u00

Zaterdag 25/08/2018 – uur wordt nog meegedeeld

De eerste twee weken oefenen de deelnemers van Blankenberge en Sint-gillis samen. Nadien splitsen we en komt elke deelnemersgroep één uur per week oefenen

Choreograaf:

Natasja de Block-Heymans

Afspraken:

Er wordt uitdrukkelijk verlangd dat je tweederde van de repetities alsook op de generale repetities op zaterdag voor de desbetreffende   corso aanwezig bent. Als je niet kan komen verwittig je Natasja vooraf.