Start Nieuw Dansjaar!

Hopelijk hebben jullie reeds kunnen genieten van een deugddoende vakantie en zijn jullie helemaal klaar voor een nieuw dansjaar.  Onze choreografen, medewerkers en het bestuur verwelkomen jullie graag voor een nieuwe reeks onvergetelijke danslessen, heel wat leuke activiteiten én verrassingen.  Uiteraard met opnieuw als kers op onze Nele-taart, ons jaarlijkse gala!


We kondigen met veel trots aan dat ons dansaanbod vanaf het nieuwe dansjaar zal uitgebreid worden.  Droom jij al jaren van een perfecte pirouette?  Ben je fan van hiphop?  Of wil je je verdiepen in de moderne/ hedendaagse dans?  Goed nieuws!  Je kan naast je basis les(sen) kiezen voor een extra les ballet, hiphop en of moderne/ hedendaagse dans.  Deze lessen zijn groep overschrijdend en kan je naar hartenlust combineren. Benieuwd naar onze lessenroosters, locaties en het lidgeld? Klik dan op onderstaande knop voor meer info:


Met evenveel trots introduceren we graag Robin Van Dender en Kerenza Vandenbranden als nieuwe dansbegeleiders van onze kleinste dansertjes van groepen 1A en 1B.  Welkom en veel succes aan beiden!  Ook onze fiere chorografen Laura Parijs, Lisse Govaert, Marijke Verhelst, Wolfe De Roeck en Jeffrey Roberts blijven dit jaar trouw op post om jullie verder te laten groeien in jullie passie:


Benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk dan zeker de jaarkalender en hou onze berichten in het oog!


Bij ieder nieuw dansjaar horen ook nieuwe afspraken. Neem deze afspraken zeker nog eens door om op die manier een goede en continue werking van Dansgroep Nele te waarborgen.


Interesse om (terug) te starten? Inschrijven kan door onderstaand document ingevuld mee te brengen naar de eerste les of door te sturen naar ingeborg.harlem@dansgroepnele.be. Nieuwe leden kunnen 2 gratis proeflessen proberen om de danskriebels te pakken te krijgen!


START VAN ONZE DANSLESSEN IS VRIJDAG 15 SEPTEMBER 2023! TOT DAN!