Kerstfeest 16 dec 2017

Beste dansers en ouders,

We hebben met Dansgroep Nele een fantastisch dansjaar achter de rug, met onze jaarlijkse gala als absoluut hoogtepunt. Dit jaar bestonden we 60 jaar en we willen dit feestjaar gepast eindigen. Daarom organiseren we op zaterdag 16/12/2017 voor alle dansers en choreografen een spetterend Kerstfeest. We voorzien hapjes, drankjes, pakjes, veel plezier, OMRUILING VAN DE STICKERS, verdeling van de nostalgische tasjes en uiteraard muziek & dans. We starten om 15u in het Gildenhuis van Grembergen en feesten tot 17u.

Wie wil deelnemen, schrijft vooraf in via mail naar stef.ravijts@dansgroepnele.be. Tijdens de lessen deze week krijgt iedereen nog een uitnodiging mee. Inschrijvingen graag binnen tegen ten laatste woensdag 13/12/2017.


Daarna is er het bedankingsfeestje voor de medewerkers en hun gezin. We starten om 18u met aperitief en hapje. Einde om…

Hiervoor dient eveneens vooraf ingeschreven te worden. Dit kan via stef.ravijts@telenet.be. Inschrijvingen graag binnen tegen ten laatste woensdag 13/12/2017.


Alvast prettige feestdagen en tot 16 december!
An, Raf, Veerle, Cederik en Stef