Eurovisiesongdag 13 mei 2017

Dansgroep Nele organiseert een Eurovisiesongdag en wil jou erbij!

› HOE WE HET SPELEN
Met de dansers starten we al in de namiddag met een aantal dansmomenten rond eurosongliedjes op verschillende locaties in Grembergen.  We verzamelen om 15u00 in het Gildenhuis van Grembergen.

Om daarna de avond goed te starten voorzien we voor alle dansers om 19u00 frietjes – vleesjes – sausjes en drankjes.  Tijdens het verorberen ervan geven we een avant première van de dvd het gala en kijken dan naar de finale van het Songfestival. Bedoeling is er een gezellige boel van te maken, dus iedereen mag gerust in pyama of onesie komen, dekentjes, kussens, opblaasmatrassen meebrengen, vlaggen omhoog hangen,…

Alle dansers die deelnemen aan het stickerboek, krijgen dan ook hun persoonlijk exemplaar van het boek mee.

Vanaf 20u00 zijn ook de ouders, broers, zussen, buren, lieven,… welkom om aan te sluiten.  Drankjes en nog meer frietjes zullen de volledige avond te verkrijgen zijn aan democratische prijzen.

Tijdens het optreden van Blanche trakteren we met Nele alle aanwezigen ook op een echte “Dame Blanche” en bij winst sluiten we uiteraard af met een klein feestje.

› PRAKTISCHE INFORMATIE
Alle dansers vanaf groep 5 zijn welkom. Je zal wel vooraf moeten inschrijven via stef.ravijts@dansgroepnele.be. Deelnameprijs is 3,- Euro (voor de namiddag).