Winterhappening Grandioos Grembergen 02 dec 2018

 

Op zondag 2 december 2018 organiseren de handelaarsvereniging Grandioos Grembergen en plaatseliljke verenigingen hun eerste Winterhappening. Op het K. Eeckhoutplein aan het Grootzand voorzien we een groots tentendorp met diverse drank- en eetstanden, marktkraampjes van plaatselijke winkels, foodtrucks, schmiken, muziek, kidscorner,….. Kortom een niet te missen grandioos gezellig samenzijn!

Naast de verschillende standjes, worden er ook een aantal optredens en randanimatie voorzien. We starten om 11u00 met een winterconcert van de Koninklijke Harmonie Sint-Cicilia en eindigen om 18u00 met een optreden van een gelegenheidsband van Grembergse handelaars. Uiteraard is ook Dansgroep Nele van de partij om een spettterend optreden te geven. We treden op omstreeks 14u30, als voorbereiding op de komst van de sint.

Naast optreden, zijn we ook als vereniging een volledige dag aanwezig op deze happening. Samen met de Happy Cookers serveren we warme chocomelk en pannenkoeken. Voor wie het liever wat straffer heeft, wordt een versie voorzien met een scheutje likeur of kan genieten van een Irisch Coffee.