Ontbijtactie 25 nov 2018

Het bestellen van de ontbijten is afgelopen. Bedankt voor alle bestellingen!


Verras iemand of laat je verrassen met een heerlijke ontbijt van Dansgroep Nele!

U kan een rijkgevulde ontbijtbox bestellen met daarin 1 chocoladekoek, 1 croissant, 1 sandwich en 1 pistolet , 1 fruitsapje, koffie & thee, choco, een gekookt eitje, een yoghurt en een gezond stukje fruit.

Bestelformulieren zijn te verkrijgen via de bestuursleden, medewerkers en leden. Gelieve bij het invullen van het formulier duidelijk straatnaam en huisnummer vermelden, alsook uw telefoon of GSM-nummer. Betaling gebeurt vooraf bij afgifte van de bestelbons. U kan ook bestellen via bovenstaande link. Doet u een bestelling via onze website dan vragen wij het verschuldigde bedrag te storten op onze bankrekening. Na betaling is uw bestelling geldig.

Bestellen kan tot maandag 19/11/2018. 

ALVAST BEDANKT!