Bloemencorso Sint-Gillis-Dendermonde 2 sep 2018

Deze prachtige stoet met bloemenwagens gaat elk jaar rond op de eerste zondag van september. De wagens worden gebouwd in de verschillende wijken van Sint-Gillis. Elk jaar is er een ander thema. Dit jaar moet de bloemencorso in Sint-Gillis een grote filmset worden. Met het thema ‘Flowers, Camera, Action!’ koos regisseur Bram Buytaert voor een stoet vol filmtoppers

Praktische info

Repetities:

Donderdag 09/08-16/08-23/08 telkens van 19u00 tot 21u00

Zaterdag 01/09/2018 – uur wordt nog meegedeeld

De eerste twee weken oefenen de deelnemers van Blankenberge en Sint-gillis samen. Nadien splitsen we en komt elke deelnemersgroep één uur per week oefenen

Choreograaf:

Natasja de Block-Heymans

Afspraken:

Er wordt uitdrukkelijk verlangd dat je tweederde van de repetities alsook op de generale repetities op zaterdag voor de desbetreffende   corso aanwezig bent. Als je niet kan komen verwittig je Natasja vooraf.