Repetitieschema Galaweek

Hier kan je het repetitieschema terug vinden voor de week in de aanloop van het Gala. Dit repetitieschema is opgemaakt met veel aandacht voor de kleinsten, zodat zij niet meer als nodig moeten repeteren. Wij doen al het mogelijke om ons aan dit schema te houden. Mochten de repetities door omstandigheden wat uitlopen, vragen wij daarvoor enig begrip.

Indien nodig brengen de dansers best een lunchpakket mee, een drankje, een koek en fruit en misschien ook een spelletje, kleurboek of leesboek. Op deze manier kan je het wachten tussen de verschillende repetities en optredens wat aangenamer maken.

Heb je nog bijkomende vragen omtrent het gala, de repetities of algemeen wat reilt en zeilt binnen Dansgroep Nele, dan kan je steeds contact opnemen met het secretariaat, een van de bestuursleden of medewerkers tijdens de lessen.