Fotoshoot uitgave Stickerboek

Dat we onze 60-jarige verjaardag niet onopgemerkt willen laten voorbij gaan, wisten jullie al.  Naast een extra spetterende gala voorstelling, gaan we dit werkjaar ook een stickerboek uitgeven met al onze dansers.

De Proxy Delhaize  in Grembergen heeft ons gecontacteerd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. Zij vonden het interessant om eens af te wijken van de traditionele voetbalstickers en doordat enkele van onze dansers er werken als jobstudent, was de link met Dansgroep Nele snel gelegd.

Plaatjes  van jezelf  en andere dansers van Nele zullen vanaf half mei verkrijgbaar zijn bij de Proxy Delhaize in Grembergen.  Wij zien in deze actie een geweldige kans om onze dansgroep extra te promoten en wij willen jullie de kans op dit unieke collector-item niet onthouden.  Dit stickerboek is iets wat elke danser de volgende 20 jaar en langer kan vastnemen om terug te denken aan dit fantastisch feestjaar.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiervoor voorzien we een aantal individuele fotoshoots en een moment voor de groepsfoto’s.

Er is geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie, maar we zouden het natuurlijk fantastisch vinden indien alle dansers in het boek zouden staan. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een plaatje in deze actie.


De fotoshoots gaan door op volgende momenten:

– Woensdag 22/03/2017 van 20u00 tot 21u00: individuele foto’s
– Vrijdag 24/03 van 18u00 tot 20u00: individuele foto’s
– Zaterdag 25/3 van 10u00 tot 12u00: individuele foto’s

– Donderdag 30/3 van 18u00 tot 20u00: groepsfoto’s

De individuele foto’s worden genomen in de VLEK, Rootjensweg 78 in Grembergen.
Voor de groepsfoto’s zal de locatie nog meegedeeld worden.


Voor de foto’s verwachten we alle dansers in rode Nele t-shirt.

Wie nog vragen of opmerkingen heeft omtrent komende activiteiten, het gala of onze dansgroep in het algemeen, kan steeds terecht bij een van de bestuursleden, choreografen of medewerkers.