Kaartenverkoop Dansgala ‘NELE PUUR’!

BESTEL JE KAARTEN HIER: Bestellen niet meer mogelijk

EINDELIJK!!   HET IS ZOVER!!

Na 2 jaar kunnen we onze dansers opnieuw de plaats geven die ze verdienen: in de spotlights op een podium.  Na zo’n lange periode is er bij de dansers, choreografen, medewerkers en bestuursleden een enorme drang om het beste van onszelf te geven. Tegelijkertijd willen we met deze toch wel speciale editie ook terugkeren naar de essentie van wat we doen: dansen, dansen, dansen en nog eens dansen. 

We kiezen daarom voor “Nele PUUR”, voor dans in zijn pure vorm. Binnen dit concept brengen we verschillende dansstijlen zoals klassiek, over hedendaags, tot populair en hiphop.  We combineren al deze genres tot een adembenemend dansspektakel.


PRAKTISCH:

Kostprijs voor de voorstellingen:  € 17,00

De tickets kan je afhalen vanaf woensdag 6 april 2022 tijdens de repetitie-uren in de Gemeenteschool ‘t Kraaiennest.  Je kan ook kiezen om ze aan de kassa te laten leggen, waar je ze ophaalt vlak voor de voorstelling. 


Het bestellen van kaarten kan vanaf maandag 14/03/2022

Dit jaar is er geen tribune voorzien.  De publieksruimte is ingedeeld in verschillende zones en niveaus waar men plaats kan nemen aan een tafel en zo van de show kan genieten in een aangenaam kader.

De plaatsen in de publieksruimte zijn genummerd.  Na ontvangst van uw betaling wijzen we een plaats toe op basis van de dag en het uur van de betaling. Per reservatie worden de zitplaatsen samen genummerd.


Kaarten kunnen enkel besteld worden via:

  • Het bestelformulier dat achteraan de infobundel is bijgevoegd (meegegeven tijdens de lessen)
  • Via bovenstaand BESTELFORMULIER

Telefonische bestellingen of bestellingen via sms, mail, messenger, facebook,… worden NIET aanvaard.