! ANNULATIE LESSEN EN GALA DANSGROEP NELE !

Aansluitend op de mededeling van de federale crisiscel, hebben we met veel spijt in het hart beslist om met onmiddellijke ingang alle lessen te schrappen en dit zeker tot aan de paasvakantie. Vanaf morgen zijn er dus geen lessen meer!

Als gevolg hiervan, hebben we ook geen andere keuze dan ons jaarlijks gala eveneens te annuleren. We beseffen dat deze beslissing voor veel dansers een zware teleurstelling zal zijn. Het is voor de eerste keer in de meer dan 60 jaar dat Nele bestaat, dat een dergelijke beslissing moet genomen worden. Het was voor ons als bestuur dan ook moeilijk om deze knoop definitief door te hakken, maar we zijn er van overtuigd dat deze beslissing de enige juiste is.

Of er nog iets van show of toonmoment volgt is momenteel nog onduidelijk. Hierover zal later gecommuniceerd worden. Personen die reeds tickets besteld hebben voor de show en deze betaald hebben, zullen hun geld teruggestort krijgen.