Bloemencorso Sint Gillis 01 sep 2019

De bloemencorso van Sint Gillis-bij-Dendermonde vindt plaats op zondag 1 september 2019. Deze bloemencorso zal beginnen om 14u00. Deze prachtige stoet met bloemenwagens gaat elk jaar rond op de eerste zondag van september. De wagens worden gebouwd in de verschillende wijken van Sint-Gillis. Elk jaar is er een ander thema. Het thema voor dit jaar is ‘LIEFDE VOOR MUZIEK’. Dansgroep Nele danst ook hier weer mee en de dansers maken er weer een prachtige show van.


PRAKTISCHE INFO

Repetities:

  • Dinsdag 6 augustus in VLEK: 19u00 tot 20u00
  • Dinsdag 13 augustus in VLEK: 19u00 tot 20u00 
  • Dinsdag 20 augustus in VLEK: 19u00 tot 20u00
  • Zaterdag 31 augustus in VLEK: eventueel extra repetitie corso Sint-Gillis. Uren worden nog meegedeeld.

Dag van optreden:

We komen op 1 september tegen 12u00 samen aan de Sporthal in de Van Langenhovestraat 203 te Sint-Gillis-Dendermonde. Het centrum is volledig hermetisch afgesloten voor wagens. Men kan met de wagen de sporthal enkel bereiken via de Denderbellestraat/Boonwijkstraat om zo de Van Langenhovestraat te bereiken. Het zal onmogelijk zijn om door het centrum van Sint-Gillis te rijden. De Corso start om 14u00. Voorzie zelf een lunchpakket en vergeet je zwarte dansboots, topje (of T-shirt voor Robin) & donkerblauwe jeansbroek niet.